Van de Laarschot is freelance creative. Ze schrijft copy en ontwikkelt reclameconcepten. In haar portfolio kun je zien wat ze doet en waar ze trots op is. Een deel van haar werk is bekroond met awards. Van de Laarschot mag je ook Ilona noemen. Voor boekingen, vragen of een kennismaking neem je contact met haar op.

Van de Laarschot is freelance creative. Ze schrijft copy en ontwikkelt reclameconcepten.Het liefst voor optimistische merken en vernieuwende denkers. Van de Laarschot mag je ook Ilona noemen. Ze is van de woorden. En van de idee├źn. Ze ontwikkelt creatieve strategie├źn en reclamecampagnes. En schrijft onder andere merkverhalen, webcopy en (voice-overs voor) commercials of online video. Ook denkt ze graag mee met merken en hun rol in de wereld.

Van de Laarschot is van de vrijheid. Vandaar dat ze na een aantal succesvolle jaren in vaste dienst koos voor het freelance bestaan. Ze werkt op locatie, maar is ook graag out-of-office. Van de wifi vrije werkplekken en de gesprekken in de buurtkroeg. Van de Laarschot zoekt graag in de luwte naar nieuwe inzichten. Want als iedereen in vak- en designbladen, New York of Tokyo trends loopt te spotten, komen we dan niet allemaal met dezelfde hippe happenings thuis?

2.