Van de Laarschot is freelance copywriter en ontwikkelt (reclame) concepten. In haar portfolio kun je campagnes zien waar ze trots op is. Een deel van haar werk is bekroond met awards. Van de Laarschot mag je ook Ilona noemen. Voor boekingen, vragen of een kennismaking neem je contact met haar op.

Van de Laarschot is freelance copywriter en ontwikkelt (reclame) concepten. Het liefst voor optimistische merken en vernieuwende denkers. Van de Laarschot mag je ook Ilona noemen. Ze is van de woorden. En van de idee├źn. Ze schrijft merkverhalen, merk statements en denkt graag mee over merken en hun rol in de wereld.

Van de Laarschot is ook van de vrijheid. Vandaar dat ze na een aantal succesvolle jaren vaste dienst koos voor het freelance bestaan. Ze werkt op locatie, maar is ook graag out-of-office. Van de wifi vrije werkplekken en van de merkverhalen in de buurtkroeg. Van de Laarschot zoekt graag in de luwte naar nieuwe inzichten. Want als iedereen in vak- en designbladen, New York of Tokyo trends loopt te spotten, komen we dan niet allemaal met dezelfde hippe happenings thuis?

Van de Laarschot is ook onderdeel van The Freeforce

2.