Van de Laarschot is freelance creative. Ze schrijft copy en ontwikkelt reclameconcepten. In haar portfolio kun je zien wat ze doet en waar ze trots op is. Een deel van haar werk is bekroond met awards. Van de Laarschot mag je ook Ilona noemen. Voor boekingen, vragen of een kennismaking neem je contact met haar op.

Van de Laarschot werkt zowel op locatie, als vanaf haar boot op De Ceuvel. Een bijzonder groene plek in Amsterdam Noord. Begin 2012 dient een groep architecten een gewaagd plan in bij de Gemeente Amsterdam; Een vervuilde scheepswerf in Amsterdam Noord transformeren tot een zelf-zuiverende en zelfvoorzienende broedplaats.

En dat plan wordt werkelijkheid.

Tientallen creatieve pioniers verenigen zich en stropen de mouwen op. Oude woonboten worden aan land getakeld en eigenhandig omgebouwd tot zelfvoorzienende werkplekken. Inmiddels is De Ceuvel één van de meest duurzame en vernieuwende stedelijke experimenten van Europa. Een bruisende gemeenschap van ondernemers, die eigenhandig hebben meegebouwd aan hun eigen werkplek in het eerste ‘circulaire kantoorpark’ van Amsterdam.

Kom gerust een keer langs voor een rondleiding of een zelf gebrouwen Ceuvel biertje. Of kijk voor meer informatie op www.deceuvel.nl

5.