Van de Laarschot is freelance creatief, zelfstandig ondernemer en copywriter. Ze schrijft merkverhalen, ontwikkelt reclameconcepten en helpt mensen en merken om goed voor zichzelf te zorgen. In haar portfolio kun je zien wat ze doet en waar ze trots op is. Veel van haar werk is bekroond met awards. Voor boekingen, vragen of een kennismaking neem je contact met haar op.

Van de Laarschot mag je ook Ilona noemen. Ze gelooft in de kracht van woorden. Ze kunnen mensen raken en bewegen. En zijn vaak het begin van vernieuwing en verandering. Vandaar dat ze mensen en merken helpt om hun missie te vinden en te vertalen naar merkverhalen. Ze schrijft copy voor online en offline media, ontwikkelt creatieve strategie├źn en reclameconcepten. Daarnaast inspireert ze creatieve denkers om goed voor zichzelf te zorgen. Want creativiteit is iets magisch dat we niet zomaar voor lief mogen nemen.

Van de Laarschot is van de vrijheid. Vandaar dat ze na een aantal succesvolle jaren in vaste dienst bij grote reclamebureaus in Amsterdam bewust koos voor het freelance bestaan. Ze werkt nu vanuit verschillende plekken in de wereld. En merkt dat dit wonderen doet voor haar creativiteit. Van de Laarschot is graag offline. Omdat ze weet dat de beste idee├źn je weten te vinden als je stopt met zoeken. En ruimte maakt voor jezelf en de wereld om je heen.

Voor boekingen of een kennismaking neem je contact met haar op. Ook kun je haar volgen op LinkedIn of Instagram.

2.